Servisní síť DPF-TECH má již 100 míst v ČR

Tisková zpráva | 1. 3. 2014

Jsme velice rádi, jakým tempem roste zájem o renovace filtrů pevných částic v České i Slovenské republice. Díky tomu eviduje společnost DPF Technology k dnešnímu dni již přes 100 servisních míst, prostřednictvím kterých lze zajistit profesionální renovaci filtru pevných částic. Z větší části se jedná o neautorizované servisy, postupně se však do programu renovace zařazují i oficiální dealeři všech značek.

Síť servisních míst se neustále rozšiřuje ve snaze zajistit v každém regionu alespoň jednoho partnera, který k plné spokojenosti majitelů dieselových automobilů zprostředkuje využití jedinečné technologie určené k profesionální čištění filtrů pevných částic.

Do konce roku 2014 máme v plánu počet servisních míst zdvojnásobit a pokrýt tak všechny okresní města.

Jak se objednat
Renovaci DPF je možné provést v naší kladenské centrále nebo u smluvních partnerů z řad autorizovaných i neautorizovaných autoservisů. Vyberte si:

Mapa servisních míst